Luisterkracht voor u en uw mensen

Welkom bij Levamo, het trainingsbedrijf opgericht door Jean-Marc Lauwers. Met meer dan 10 jaar ervaring in de profit en non-profitsector als trainer heeft hij een passie ontwikkeld voor het verbeteren van communicatie en samenwerking binnen organisaties.

Bij Levamo begrijpen we dat een goede samenwerking en communicatie van essentieel belang zijn voor een succesvolle dienstverlening. Helaas gaat het niet altijd vanzelf en kunnen misverstanden, verschillende visies en prioriteiten leiden tot frustratie en conflicten. Hier komt Levamo om de hoek kijken, met onze trainingen helpen we organisaties om deze problemen te overwinnen en hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Onze trainingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden op maat gemaakt voor uw organisatie. We bieden trainingen aan op het gebied van communicatie, leiderschap, feedback geven, samenwerking en heldere juridische taal. Deze trainingen zijn niet alleen gericht op individuen, maar ook op teams en leidinggevenden.

Bij Levamo zijn we trots op onze resultaatgerichte aanpak en onze uitstekende klantenservice. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en zo de meest effectieve trainingen te bieden. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van vele organisaties en individuen.

Jean-Marc Lauwers, oprichter van Levamo, is niet alleen een professionele trainer, maar ook een vader van twee kinderen en een fanatiek luisteraar naar mensen hun verhalen. Zijn passie voor communicatie en samenwerking, gecombineerd met zijn expertise en persoonlijke benadering, maken hem de perfecte partner voor uw organisatie.

Neem vandaag nog contact op met Levamo en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen groeien.

Wij luisteren naar uw verhaal