Home / Cursus communicatie leidinggevende
Cursussen op maat
Wetenschappelijk bewezen
Luisteren staat centraal

Cursus in communicatie voor een leidinggevende

Bent u op zoek naar een wetenschappelijk onderbouwde, boeiende cursus in communicatie als leidinggevende? Bij Levamo heb ik heel wat ervaring in trainingen geven aan onder andere leidinggevenden, en mensen die een vrij beroep uitoefenen. Ik help u graag verder met een aangepaste cursus in communicatie, waarin we op zoek gaan naar uw valkuilen als leidinggevende en deze grondig aanpakken.

Zoekt u een cursus communicatie voor leidinggevenden?

Portret van leidinggevende

Volg uw cursus in communicatie als leidinggevende bij mij

Dat een goede communicatie broodnodig is als leidinggevende, wist u uiteraard al. Maar u zult het ongetwijfeld met mij eens zijn dat het altijd mogelijk is om hierin nog sterker te worden. Vandaar dat ik mijn cursus in communicatie aanpas aan elke leidinggevende die bij mij komt aankloppen. U vertelt uw verhaal en samen gaan we op zoek naar de zaken waaraan we kunnen werken. Zo leert u in mijn training om doeltreffend leiding te geven. Dit doen we met één centraal idee: luisteren is de sleutel tot goede communicatie. Zo luister ik naar u en leert u beter te luisteren naar de mensen rondom u. Ik geef ook businesstraining voor zelfstandigen.

Schrijf u in voor een trainingssessie

Volg een communicatietraining bij mijn bureau en sta zo sterker in uw schoenen als leidinggevende. Door mijn uitgebreide scholing en ervaring kon ik al heel wat mensen een uitstekende training geven, zoals leidinggevenden en advocaten. Ik geef ook communicatietraining aan notarissen. Contacteer mij nu om u in te schrijven voor een training in de regio rond Brussel, Antwerpen en Gent. Zit u nog met vragen? Ik beantwoord ze met plezier. Voel u vrij om mij een bericht te sturen via training@levamo.be.