Home / Businesstraining zelfstandigen
Cursussen op maat
Wetenschappelijk bewezen
Luisteren staat centraal

Businesstraining voor zelfstandigen

Wilt u graag een businesstraining volgen voor zelfstandigen? Dan heet ik u graag welkom bij Levamo. Ik geef trainingen in de ruime regio rond Brussel, Antwerpen en Gent. In mijn businesstraining voor zelfstandigen zet ik luisteren centraal: eerst luister ik naar uw verhaal, daarna kijken we hoe we met de kracht van luisteren de dingen waar u tegenaan loopt, kunnen oplossen.

Zoekt u businesstraining voor zelfstandigen?

kantoor met design meubels

Dankzij een businesstraining als zelfstandigen beter communiceren

Mijn cursus in communicatie voor zelfstandigen is geheel op maat van uw noden. We kijken wat uw zaak juist nodig heeft en zo gebruik ik mijn ervaring om voor uw business een training op maat op te stellen. Zo kunt u bij mij leren hoe u klantgericht moet handelen, zelfs in lastige situaties. U zult snel merken dat u dankzij mijn training en de kracht van goed luisteren gewapend bent om uw zaak te doen floreren zoals nooit tevoren!

Contacteer mij voor meer uitleg of een eerste afspraak

Wilt u graag leren hoe u via de kracht van luisteren een betere ondernemer wordt? Contacteer mij dan zodat we aan uw businesstraining voor zelfstandigen kunnen starten! U kunt me bereiken via training@levamo.be. Ook voor praktische zaken over mijn trainingsbureau voor goede communicatie mag u me steeds contacteren. Ik kijk er naar uit om van u te horen!