Home / Business training skills
Cursussen op maat
Wetenschappelijk bewezen
Luisteren staat centraal

Voor uw business een training om uw skills te verbeteren

Bent u zaakvoerder van een business of organisatie en wilt u graag een training volgen om uw skills in communicatie naar een hoger niveau te tillen? Dan heet ik u van harte welkom bij mijn trainingsbureau. Bij Levamo leer ik u hoe u via de kracht van luisteren uw zaak of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen in de regio rond Brussel, Antwerpen en Gent.

Wilt u uw business skills verbeteren?

man met laptop

Voor uw business een training om uw skills in communicatie bij te schaven

Ik pas voor uw business mijn training volledig aan, zodat u aan de skills kan werken die u nodig heeft. Dat begint bij goed te luisteren naar uw verhaal. Van daaruit kijken we wat de punten zijn waar u nog aan kan werken en geef ik de training verder vorm. Zo kan het zijn dat uw bedrijf baat heeft met een training omtrent samenwerken. Verloopt de klantencommunicatie niet altijd even vlot? Dan is mijn training omtrent klantgericht handelen wellicht nuttig. Ik geef al heel wat jaren trainingen. Geregeld is dit voor een business, maar ik geef bijvoorbeeld ook training aan notarissen, om hun skills op vlak van communicatie te verbeteren.

Contacteer mij om aan uw opleiding te starten

Ik kijk er naar uit om u te verwelkomen bij mijn trainingsbureau. Samen kunnen we uw skills bijschaven en zo uw business naar een hoger niveau tillen! Contacteer me nu om uw 1-op-1-training in communicatie aan te vangen. Dit kan via training@levamo.be. Ik hoor graag van u!