Home / 1-op-1 training communicatie
Cursussen op maat
Wetenschappelijk bewezen
Luisteren staat centraal

1-op-1 training in communicatie

Bent u op zoek naar een 1-op-1-training in communicatie? Dan zit u goed bij Levamo. Ik ben een ervaren communicatiecoach. Zo geef ik trainingen aan advocaten, notarissen, zelfstandigen, CEO’s en mensen die een vrij beroep uitoefenen. Ik geloof in de kracht van luisteren en tracht, door naar u te luisteren, een training op maat te geven die ervoor zorgt dat uw communicatieskills verbeteren.

Wilt u graag 1 op 1 training?

twee personen met laptop

Mijn 1-op-1 training in communicatie

In mijn 1-op-1-training in communicatie gaan we op zoek naar de punten waar u in kunt verbeteren op vlak van communicatie. Ik luister naar uw verhaal en van daaruit pas ik mijn training aan. Heeft u nood aan ondersteuning in de communicatie met uw medewerkers, of eerder in klantencommunicatie? Het is allemaal mogelijk. Samen doorlopen we dan een proces waarin ik u begeleid tot u uw doelen bereikt heeft. U zult snel merken dat luisteren een teamvaardigheid is en dat zullen we samen oefenen. Uw team of bedrijf zal er alleen maar baat bij hebben als u een 1-op-1-training in communicatie volgt bij mij! Lees meer over mijn cursus voor leidinggevenden.

Contacteer mij voor een eerste gesprek

Ik ben actief in de ruime regio rond Brussel, Antwerpen en Gent. Ik kom graag bij u in de zaak of op uw bedrijf langs voor mijn 1-op-1-training in communicatie of mijn businesstraining voor zelfstandigen. Heeft u nog vragen? Contacteer mij, ik sta steeds voor u klaar om al uw vragen omtrent mijn training te beantwoorden. Ook voor praktische vragen over mijn trainingsbureau in communicatie mag u mij altijd mailen of bellen. U kunt me bereiken via training@levamo.be.