Home / Cursus communicatie zelfstandigen
Cursussen op maat
Wetenschappelijk bewezen
Luisteren staat centraal

Cursus in goede communicatie voor zelfstandigen

Bent u op zoek naar een cursus in goede communicatie voor zelfstandigen? Dan heet ik u graag welkom bij Levamo. Ik geef al heel wat jaren trainingen in communicatie. Met een rugzak aan ervaring en opleidingen ontwikkelde ik een cursus in communicatie op maat van zelfstandigen. Deze cursus pas ik ook aan elke cursist aan, want ieders verhaal is uiteraard anders.

Zoekt u een cursus communicatie voor zelfstandigen?

freelancer aan het werk

Mijn cursus in communicatie helpt zelfstandigen

Uw verhaal, dat is mijn vertrekpunt. Want in mijn cursus in communicatie voor zelfstandigen staat luisteren centraal. Door te luisteren naar uw verhaal ontdek ik de valkuilen of obstakels waar u over struikelt. Daar gaan we dan mee aan de slag. Zo leert u om meer klantgericht te handelen en de werking van uw onderneming een boost te geven. Ik heb al heel wat zelfstandigen, maar ook bijvoorbeeld advocaten communicatietraining gegeven. Bij mij krijgt u een 1-op-1-training die u sterker in uw schoenen doet staan als zelfstandige!

Laat iets van u weten om een afspraak in te plannen

Ik heet u graag welkom bij mijn trainingsbureau voor goede communicatie. Of u nu een cursus in communicatie zoekt voor zelfstandigen of eerder op zoek bent naar een cursus voor een leidinggevende; bij mij krijgt u een training in de regio rond Brussel, Antwerpen en Gent, volledig op maat van uw noden. Maak nu uw afspraak via training@levamo.be. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!